Links

 

NVPlogo53x53.jpg NVP
De Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP) is de beroepsvereniging van geregistreerde psychotherapeuten.

NVVPlogo53x53.jpg LVVP
De Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten is er voor cliënten, verwijzers, psychotherapeuten, arbodiensten, verzekeraars en andere betrokkenen bij het zorgtraject.

NVRGlogo53x53.jpg NVRG
De Nederlandse Vereniging voor Relatie- en gezinstherapie is een beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapeuten (systeemtherapeuten).

NIPlogo53x53.jpg NIP
Het Nederlands Instituut van Psychologen is met ruim 13.000 leden de grootste beroepsvereniging van psychologen in Nederland.

VKDPlogo53x53.jpg VKDP
De Vereniging voor Korte Dynamische Psychotherapie stelt zich tot doel om de kwaliteit en de uitoefening van Korte Dynamische Psychotherapie (KDP) te bevorderen.

BIGlogo53x53.jpg BIG
Het BIG-register geeft duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener en is door iedereen te raadplegen.

FGZPTlogo53x53.jpg FGZPT
De Federatie van Gezondheidspsychologen en Psychotherapeuten fungeert als overkoepelend orgaan voor deze beroepsgroep, ter zake van opleiding, erkenning, registratie en toezicht.

VGCTlogo53x53.jpg VGCT
De Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie is de wetenschappelijke vereniging voor cognitief gedragstherapeuten in Nederland.

VCGPlogo53x53.jpg VCGP
De Vereniging voor Cliëntgerichte Psychotherapie heeft tot doel het bevorderen van de cliëntgerichte (of persoonsgerichte) psychotherapie.


U bevindt zich hier: Home » Links