MEDEDELINGEN

Sluiting vestiging Groesbeek , voortzetting in Pannerden

Van Poppel Psychotherapie, vestiging Groesbeek, heeft per 1 augustus 2017 de deuren gesloten; in Pannerden/Zevenaar, sinds 5 jaar de hoofdvestiging, wordt de praktijk voortgezet. Lees meer »Welkom bij van Poppel Psychotherapie

Wie we zijn en wat we doen

Van Poppel Psychotherapie bestaat ruim 30 jaar en begon als één van de eerste 1e lijnspraktijken in Nederland. In de loop der jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een specialistische psychotherapiepraktijk waar ook dieperliggende problematiek behandeld kan worden.

De in de praktijk aanwezige kwalificaties maken in principe vergoedingen mogelijk bij alle verzekeraars en voor zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ. Kwaliteitsonderzoeken en audits door verzekeraars en beroepsverenigingen werden steeds goed doorstaan.

In de praktijk kunt u zich in principe met elk psychisch probleem aanmelden; een intake mondt uit in een behandeladvies. De praktijk is gespecialiseerd in de individuele behandeling van angst- stemmings- en persoonlijkheidsproblemen, middels diverse therapievormen.

Daarnaast wordt er van ouds her veel partner-relatietherapie bedreven in de praktijk.

Van Poppel Psychotherapie onderhoudt samenwerking met diverse andere praktijken in de regio’s waar gewerkt wordt. Als het om inhoudelijke reden wenselijk, kan in overleg met de cliënt naar een collega-praktijk worden verwezen.

Aanwezige lidmaatschappen: NVP, LVVP, NIP, VKDP, FGZPT, NVRG,VGCT, VKDP, VCGP

Aanwezige BIG-registraties: GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut