MEDEDELINGEN

Sluiting vestiging Groesbeek , voortzetting in Pannerden

Van Poppel Psychotherapie, vestiging Groesbeek, heeft per 1 augustus 2017 de deuren gesloten; in Pannerden/Zevenaar, sinds 5 jaar de hoofdvestiging, wordt de praktijk voortgezet. Lees meer »

Financiële vergoedingen 2014

Datum: 01-11-13

Zowel de basis GGZ (eerstelijns psycholoog) als de specialistische GGZ(psychotherapeut) vallen in 2014 onder ieders basisverzekering. D.w.z. dat deze volledig vergoed worden nadat het bedrag van het verplichte eigen risico is bereikt . In 2014 is dit bedrag normaal gesproken E 360,= (let op: sommige mensen hebben vrijwillig een hoger risico genomen om daarmee verzekeringskosten te besparen!). Als u al medisch kosten gemaakt hebt in 2014 voorafgaande aan de start van de psychotherapeutische behandeling die u nu overweegt, zou het kunnen dat u geen enkel eigen risico meer hebt en de behandeling ongeacht de duur (maximaal een jaar!) volledig kostenloos kan geschieden.

 

Onze praktijk is van plan met alle verzekeraars contracten af te sluiten voor zowel basis ggz, als specialistische ggz ; afhankelijk van de verwijzing van de huisarts vangt een nieuwe cliënt aan met basis ggz (bggz) of meteen al specialistische GGZ (sggz). Het is uiterst belangrijk dat uw verwijzing van de huisarts vóór start van de behandeling op orde is, wil u geen risico lopen zelf voor de behandelkosten op te hoeven draaien.

Terug

U bevindt zich hier: Home » Mededelingen