MEDEDELINGEN

Sluiting vestiging Groesbeek , voortzetting in Pannerden

Van Poppel Psychotherapie, vestiging Groesbeek, heeft per 1 augustus 2017 de deuren gesloten; in Pannerden/Zevenaar, sinds 5 jaar de hoofdvestiging, wordt de praktijk voortgezet. Lees meer »

Overleg met verwijzende huisartsen

Datum: 29-09-14

Sinds september 2014 bestaan er afspraken met de huisartsen uit Pannerden en Lobith om overleg  te hebben over cliënten die zij naar onze praktijk hebben doorverwezen of overwegen om door te verwijzen.  Met de praktijkondersteuners uit beide plaatsen heeft er een persoonlijk kennismakingsgesprek plaats gevonden. Voordien al was er overleg opgestart met de huisarts in Herwen. Met de huisartsen in Groesbeek is er van ouds her al vertrouwdheid over en weer.

 Van Poppel Psychotherapie profileert zich als een praktijk  met een 30-jarige ervaring op het gebied van psychologische behandelingen, zowel op basis ggz niveau als specialistisch ggz niveau. Belangrijke speerpunten van de praktijk zijn de behandeling van angst, depressie en relatieproblemen. Wat de vergoeding van relatietherapie betreft is onderstreept dat dit met ingang van 2014 in principe niet langer vergoed wordt door de basisverzekering.

 

Terug

U bevindt zich hier: Home » Mededelingen » Overleg met verwijzende huisartsen